5  gode grunde 
til at vælge Mette Trudsø Media

1. Du får et unikt produkt
Plejer findes ikke i min butik. Jeg tror ikke på, at 'one size fits all' – og det gør dine kunder heller ikke. De forventer naturligvis journalistik og kommunikation, der er skræddersyet til deres behov. Ellers mister du dem.
 
2. Dit budskab kommer klart ud
Måske ved du ikke selv ret meget om det emne, opgaven handler om. Måske ved du netop for meget. Men jeg skal i alle tilfælde nok finde ind til sagens kerne og få den formidlet klokkerent til din målgruppe. Jeg har lavet journalistik om alt fra boligindretning til kvantefysik og er vant til at sætte mig ind i ukendt stof på rekordtid.

3. Du undgår dårligt og slapt sprog
Du behøver ikke at bruge tid på at dobbelttjekke og efterredigere mit arbejde for at slippe for sludder eller dumme stave- og kommafejl. Du finder nemlig ikke mange danske journalister, der har bedre styr på sproget, end jeg har. 

4. Du sparer tid på projektledelse
Jeg har mange års erfaring i at styre redaktionelle projekter igennem hele vejen fra idé til udgivelse. Du kan derfor trygt uddelegere din opgave til mig og koncentrere dig om noget andet.

5. Du kan trække på mit netværk
Gennem min karriere på nogle af landets bedste mediearbejdspladser kender jeg et hav af dygtige journalister, fotografer, layoutere, grafikere, illustratorer, animatorer, webdesignere og appudviklere. Og jeg håndplukker kun de bedste til at arbejde sammen med mig på dit projekt.

 

Vil du høre mere? Ring til mig på tlf. 22 12 40 26 
eller send en mail til mt@mt-media.dk

 
Mette Trudsø Media | CVR: 28701942 | Åboulevard 86, st. tv., 2200 København N - Danmark | Tlf.: +45 22 12 40 26 | mt@mt-media.dk