Hvem siger hvad?

 
Gitte Højbjerg Jensen er partner i VoresVilla, som jeg har samarbejdet med siden 2015 – siden 2016 som redaktør for deres printmagasin, som udkommer
6 gange årligt i over 1 mio. eksemplarer.

Søren Østergaard er direktør for Zirkus Nemo, hvor jeg har været pressechef, siden jeg gik selvstændig i 2014. Og han er faktisk også meget rar.

Cathrine Errboe er journalist og underviser i medier og kommunikation på ungdomsuddannelsen K-U-B-A, som har booket mit foredrag om Fake News: 'Det' bare løgn! Sådan spotter du falske nyheder og skjulte dagsordener'.

Carsten Skjold Weinreich er artdirector på Illustreret Videnskab. Vi har arbejdet sammen gennem ni år i min tid som redaktionschef i Bonnier Publications' Udviklingsafdeling.

Charlotte Emmery er indehaver af Emmery Company. Jeg er hendes faste kommunikationsrådgiver og har bl.a. lavet koncept for, skrevet tekster til og designet hjemmesiderne com2see.dk, com2speak.dk og com2sing.dk

Kristoffer Apollo er communication manager i Eniro Danmark. Vi har arbejdet sammen på Benjamin Media i min tid som redaktionschef på M!, hvor han var chefredaktør.

Susanne Sayers er bl.a. tidligere nyhedsredaktør på Dagbladet Børsen og chefredaktør på avisen 24timer. Vi har arbejdet sammen i flere forskellige sammenhænge og konstellationer på Jyllands-Posten, og det gør vi nu igen, efter at vi begge er gået selvstændigt. 

Steffen Hou er indehaver af Hou Media. Jeg var redaktør på hans forfatterdebut, den dokumentariske portrætbog 'Drømmenes deroute'. 

Kay Xander Mellish er journalist, foredragsholder og forfatter til bogen 'How To Live in Denmark'. Hun har som kunde i Mette Trudsø Media hyret mig til at lave PR for sin bog og har i den forbindelse optrådt i bl.a. Go' Morgen Danmark, Politiken og Femina.

Trygve Rislaa er area manager i Bonnier Publications' Marketingafdeling. Vi har arbejdet sammen om en lang række marketingbrochurer, koncepttests og lanceringstiltag i min tid i Bonnier Publications' Udviklingsafdeling.

Claus Skovhus er redaktør for Berlingske Business Magasin. Vi har arbejdet sammen på Politiken, hvor han var erhvervsredaktør, og jeg var jourhavende og redigerende.

Karen Inger Thorsen er direktør i fødevareBanken. Vi har arbejdet sammen i min tid som redaktør i Dansk Røde Kors Asylafdeling, hvor hun var centerleder i Kulturhuset.

Lars Bech er fotograf og ejer af fotobureauet Das Büro. Vi har arbejdet sammen i min tid som redaktionschef på Urban, hvor han var fotograf. 

Antje Gerd Poulsen er tidl. chefredaktør på Bonnier Publications-magasinet Sund Nu. Vi har arbejdet sammen i en projektperiode, hvor jeg fungerede som intern konsulent på magasinet.

Stine F. Mathiasen er kreativ chef i Benjamin Medias Client Media-afdeling. Vi har arbejdet sammen i min tid som redaktionschef på Bo Bedre, hvor hun var journalist og redigerende.

Sagt og skrevet af kunder og kolleger


Mette er som redaktør på vores magasin en meget stor del af vores identitet over for 1 mio. husejere over hele Danmark. Den opgave udfører hun med fast og kompromisløs hånd, og hun har på meget kort tid tilføjet magasinet en stærk og professionel redaktionel profil.
Gitte Højbjerg Jensen, partner, VoresVilla
Mette er en pragtfuld pressechef. Fra første færd har hun ramt vores særlige tone, samtidig med at hun arbejder struktureret og med et overblik, der gør, at jeg kan sidde på en græsplæne i Horsens i sikker forvisning om, at der er helt styr på nyhedsbreve, hjemmeside, pressemeddelelser og interviewaftaler. Og så er hun faktisk også meget rar.
Søren Østergaard, direktør for Zirkus Nemo
Mette Trudsø er en stærk og underholdende oplægsholder, der med humor, vid og overskud førte tilhørerne igennem fænomenet Fake News med både danske og internationale eksempler tilsat en velstyret debat.
Cathrine Errboe, medieunderviser på K-U-B-A
Mette har det dér ekstra gear, som man kun kan beundre … Med sine knivskarpe observationer finder hun lynhurtigt frem til, hvor tingene ikke hænger sammen, både journalistisk og visuelt. Og som om det ikke var nok, har hun i 90% af tilfældene en yderst begavet løsning på problemet.
Carsten Skjold Weinreich, artdirector i Bonnier
Det er kombinationen af Mettes legende kreativitet, sproglige æstetik og journalistiske skarphed, der gør, at jeg i dag har et firmakoncept og en kommunikationsstrategi, der matcher min identitet og passion.
Charlotte Emmery, ejer af Emmery Company
Mette er fagligt en kapacitet ud over det sædvanlige. Hun har et exceptionelt skarpt blik for, hvad der gør en artikel god, og stiller krav til klar vinkling, godt flow og medrivende sprog, hvad enten det er en fleresiders feature eller en 10-linjers note, hun arbejder med.
Kristoffer Apollo, tidl. chefredaktør for M
Mette er en fremragende redaktør, som går op i detaljen, men aldrig mister blikket for den store sammenhæng. Hun har i den grad sans for den samlede præsentation af en historie, og hun er et af de få mennesker, som jeg trygt ville betro både morgendagens hårdtslående forsidehistorie og planlægningen og produktionen af et helt magasin.
Susanne Sayers, ejer af Journalistik Med Mere
De seneste 15 år har jeg som arbejdsgiver samarbejdet med flere hundrede freelancejournalister og redaktører. Mette er ubetinget en af dem, der har haft de stærkeste faglige kompetencer og det skarpeste overblik.
Steffen Hou, indehaver af Hou Media
Jeg hyrede Mette til at lave PR for min bog, How To Live in Denmark, og jeg var meget tilfreds med hendes arbejde. Hendes fremragende kendskab til og kontakter i de danske medier hjalp med at få bogen præsenteret for et meget bredere publikum, end jeg nogensinde selv kunne have nået. Jeg anbefaler Mette på det varmeste.
Kay Xander Mellish, indehaver af KXM Group
Mette forstår at sætte sig ind i målgruppen og skrive velegnede salgstekster i et klart og levende sprog. Som en bonus leverer hun også hurtigt.
Trygve Rislaa, area manager i Bonnier
Mette kom bragende ind ad døren til Politiken og satte øjeblikkeligt et højt, stilsikkert niveau som redigerende på erhvervsredaktionen. Hun er sprogligt stærk, har blik for den journalistiske fortælling og forstår vigtigheden af det visuelle udtryk.
Claus Skovhus, tidl. erhvervsred. på Politiken
Jeg kender Mette som initiativrig, arbejdsom og loyal over for opgaven. Hun formår at gå ind i en organisation og give den lige dét ekstra, der gør en positiv forskel. Og så har hun nogle udpræget stærke sociale og kollegiale evner, der er med til at gøre arbejdspladsen til et rart sted at være.
Karen Inger Thorsen, dir. for fødevareBanken
Mette er meget dygtig. Hun er god under pres og en stærk igangsætter og inspirator. Og så er hun sjov og behagelig at arbejde sammen med.
Lars Bech, indehaver af fotobureauet Das Büro
Mette er skarp, hurtig og fuld af gode ideer... Samarbejdet med hende var både udbytterigt og positivt, præget af hendes velfunderede faglige kvalifikationer og desuden af en befriende humoristisk sans.
Antje Gerd Poulsen, tidl. chefred. på Sund Nu
Da Mette sad som fungerende redaktionschef på Bo Bedre, imponerede det mig, hvordan hun løftede den svære opgave at komme ind på en redaktion i en kortere periode og tage ansvar … Og så er hun bare sød og sjov og skøn på en redaktion. Varm anbefaling!
Stine Mathiasen, Kreativ Chef i Benjamin Media
Mette har et ”better, faster, stronger”-gen, som gør, at opgaven kun er bestået, hvis kunden modtager et budskab, som er knivskarpt journalistisk og let forståeligt visuelt ... Så hvis du ønsker et perfekt resultat og maksimal impact, er du kommet til den rette.
Carsten Skjold, artdirector i Bonnier
Mette er utroligt kvalitetsbevidst omkring sit arbejde – hvilket blandt andet viser sig ved, at hun har overskud til at følge ’tekniske’ detaljer som stavemåder og korrekt kommatering helt til dørs.
Kristoffer Apollo, tidl. chefredaktør for M
Det, der gør Mette virkelig enestående, er hendes forståelse for sproget som arbejdsredskab. Hun skriver og kommunikerer altid på en måde, så selv svært tilgængelige emner bliver letfattelige og underholdende.
Susanne Sayers, ejer af Journalistik Med Mere
 
 
 
 
Vil du også være en af Mette Trudsø Medias kvalitetsbevidste kunder?
Så ring på tlf. 22 12 40 26 eller skriv til mt@mt-media.dk
Mette Trudsø Media | CVR: 28701942 | Åboulevard 86, st. tv., 2200 København N - Danmark | Tlf.: +45 22 12 40 26 | mt@mt-media.dk