Journalistik & kommunikation
til kvalitetsbevidste kunder

Kvaliteten af din journalistik og kommunikation har en direkte indflydelse på din virksomheds troværdighed og brandværdi. Mette Trudsø Media kan hjælpe dig med at skabe og holde et højt kvalitetsniveau, når du skal have løst opgaver uden for virksomhedens normale normering og kompetencer.

I mig har du en samarbejdspartner, du fleksibelt kan trække på i hvilken som helst fase af din kommunikation. Fra den første spæde idé til den sidste korrektur, inden du sender til tryk eller går online. Du kan også få mig til at lede hele din produktion eller dit kommunikationsprojekt. Og du kan gøre det i sikker forvisning om, at kvaliteten er i top, og at du når igennem til lige præcis din målgruppe.
 

Mette Trudsø Media har følgende tre kerneydelser:


Tekster       |  research, skrivning, redigering

Skal du bruge velskrevne artikler til dit magasin eller dit fagblad?
Skal teksterne på din hjemmeside sælge varen?
Eller skal du have skrevet en fængende rapport, bog eller informationspjece?
Jeg har fået folk til at læse om alt fra kvaliteten af københavnske cafétoiletter til betydningen af den nyeste ændring i udlændingeloven.
Og jeg kan også få dem til at læse dit budskab eller din historie.


Koncepter
  |  udvikling, fastholdelse, fornyelse

Mangler du nogen til at udvikle et magasinkoncept fra bunden?
Vil du finde ud af, hvilket produkt din kunde er mest interesseret i?
Har du brug for at få kigget virksomhedens kommunikation efter i sømmene?
Jeg har været med til at udvikle og forny flere avistillæg på bl.a. Jyllands-Posten, Politiken og Urban, og i mine ni år hos Bonnier bestod selve humlen i mit arbejde
i at udvikle, fastholde og forny både magasiner, e-magasiner, bogserier, dvd-serier, hjemmesider, apps og kommunikationskoncepter til vidt forskellige målgrupper.
Al den erfaring får du fordel af, når du lægger en opgave hos mig.


Projekter     |  planlægning, uddelegering, styring

Har du ikke tid, ressourcer eller erfaring til at være entreprenør på et journalistisk projekt eller en kommunikationsopgave, hvor der skal bruges både tekst, billeder, grafik, layout – og evt. også video, webkonstruktion og andre digitale færdigheder?
Så overlad projektledelsen til mig. Jeg er vant til at planlægge og styre redaktionelle processer og har med 20 år i mediebranchen opbygget et stort netværk af dygtige fotografer, layoutere og andre medieprofessionelle, som jeg kan trække på.
Og imens kan du koncentrere dig om noget helt andet. 

 

Har du andet i tankerne?
Tøv ikke med at kontakte mig. En af de vægtigste grunde til, at jeg startede eget firma, var, at jeg gerne vil have en stor variation i mine arbejdsopgaver, og en af mine spidskompetencer er at sætte mig ind i nye stofområder, medietyper og tankegange på kort tid. Så spørg endelig. Jeg skal nok sige til, hvis jeg ikke mener, jeg er den rette til at løse opgaven – og henvise dig til nogen, der er. 

 

Spar oversættelsen – jeg arbejder også på engelsk

Skal din hjemmeside, din rapport eller dit magasin skrives på engelsk, eller har du brug for en projektleder til et team med engelsk som arbejdssprog, kan du trygt lægge opgaven hos Mette Trudsø Media. Jeg har haft engelsk som arbejds- og studiesprog i 25 år og kan derfor også hjælpe dig med din tosprogede eller rent engelsksprogede kommunikation. 

 
Jeg har bl.a.:
en engelsksproget MA i europæisk journalistik fra University of Wales
haft engelsk som mit såvel skriftlige som mundtlige arbejdssprog i min tid som redaktør i Dansk Røde Kors
været bestyrelsesmedlem i en engelsksproget organisation
boet, arbejdet og rejst i Australien.
 
Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst tilrettelægger din engelsksprogede kommunikation, på 
tlf. 22 12 40 26 eller mt@mt-media.dk
 
 
 
Mette Trudsø Media | CVR: 28701942 | Åboulevard 86, st. tv., 2200 København N - Danmark | Tlf.: +45 22 12 40 26 | mt@mt-media.dk